L'altre dia ja vaig fer un pudin de fruites on hi vaig posar maduixes, però com que no em cansaria mai de menjar-ne i, a més, a l'hort me'n surt un munt, avui us presento un altre postres amb els dos ingredients preferits meus: les maduixes i la xocolata.
Ingredients:
Pel coc:- 3 ous
- 90 g de farina
- 90 g de sucre
- 1 culleradeta de llevadura en pols
- pela de llimona ratllada
Per la trufa:
- 125 g de xocolata Nestlé postres
- 300 ml de nata per montar
- 1 cullerada de sucre
- 200 g de maduixes
Per la cobertura:
- 200 g de xocolata fondant
Per decorar:
- maduixetes, menta fresca, nata...
Es baten els ous amb el sucre. S'afegeix la farina i la llevadura tamitzades i la ratlladura de llimona. Es posa en un motlle untant amb oli i farina. I es deixa coure al forn a 180º uns 35 minuts.
Com que el coc que surt és bastant petit (baixet) i jo volia fer un pastís que tingués mes base, vaig repetir l'operació i així em va quedar un pastís més gruixut. Això ja depèn de vosaltres, de com us agradi.
Per fer la trufa, es fon la xocolata junt amb la nata i el sucre al microones (o al bany maria). Es deixa a la nevera fins que estigui molt fred i després es munta, com si es tractés de nata. Es tallen les maduixes a trossets i es barreja tot.
Quan el coc ja està fred es desmotlla i entre coc i coc es posa la trufa de maduixes, una bona capa.
Es fon la xocolata de cobertura i es banya el pastís. Per últim es pot decorar. Jo tenia algunes maduixetes de l'hort més petites i les he utilitzat com a decoració. També vaig agafar menta fresca i mmmmmm quin postres!
I us deixo una altra foto de les maduixeres, estan tan precioses que els hi he fet un book de fotos. No em cansaria mai de mirar com creixen!
Una receta fabulosa y además con los pasos separados no parece nada complicado. Me gusta la presentación final.
ResponEliminaBesitos
Combinació xocolata i maduixes? Infalible!! Ens encanta aquest pastís! T'ha quedat molt maco!!
ResponEliminaGràcies per participar i no t'oblidis de deixar-nos l'enllaç, que tothom pugui veure la teva recepta! :D
Petonets
Sandra
Silvia no en tens un trosset a la nevera?? Té una pinta fantàstica, quina salivera. I l'hort.....ai el teu hortet.. em fas una enveja....sana ehh..pero enveja. Si algun dia torno al meu poble recuperaré els horts de la familia sens dubte.
ResponEliminaPetonets
Con fresitas propias, todo un lujo.
ResponEliminaUn saludito
Quina bona pinta aquestes maduixes de l' hort i el pastís no diguem...
ResponEliminaUau, la foto del tall és espectacular, t'ha quedat fantàstic! Les maduixes i la xocolata són una combinació que tenen l'èxit assegurat ;)
ResponEliminaUnes maduixes molt maques i un pastis per llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.
Aquest pastís t'ha quedat de luxe! Està perfecte... I té una pinta. Espero que me n'hàgiu guardat, eh? Uff...Haha!
ResponEliminaPetonets i gràcies per participar!
Que pastel tan espectacular, esta precioso y seguro que riquísimo, no hay más que verlo.
ResponEliminaPetonets
jejeje... Jo també crec que xocolata i maduixes és una combinació brutal! :)
ResponEliminaT'ha quedat preciós! Quina bona pinta!!
Petons!
Uauuuu!!!! Mhmmm!!! ´Quin tall més maco. T´ha quedat superflonjo...Jo sóc xocoaddicte i aquesta combinació amb les maduixes és irresistible i amés aquestes de "de l´hort al forn"...;-D
ResponEliminaNena, estas d'un professional impressionanst. Nomès una proposta: porta aquests postres a la feina i n'acabem de valorar la qualitat... no?
ResponEliminamenuda pinta! aunque no me entere... gracias por participar en mi sorteo, mucha suerte!
ResponEliminaAixò ha de ser una passada!
ResponEliminaSílvia nena, quina llepolia maduixes i xoco!
ResponEliminaApa que no deuen gaudir els de casa eh!!
Records,
Rogeret
Poder tenir maduixes del teu hort, es una delícia, no m’estranya que li faixis fotos, el pastis deu d’estar d’allò mes bo.
ResponEliminaPetons
Quina agradable sorpresa trobar les maduixes dins la trufa!
ResponEliminaPero qué pinta más estupenda tiene. ¡Gracias por la receta!
ResponEliminaLes maduixes i la xocolata que no faltin, un coc deliciós. Quin goig tenir les maduixes cassolanes. Un petó i bon diumenge.
ResponElimina