Ja m'està sortint la segona collita de gírgoles. Entre collita i collita ha tardat unes 3 setmanes.
Ahir vaig collir dos manats de gírgoles ben guapos que en total feien 1.700 gr. Les vaig fregir amb all i julivert i em van sortir un parell de bossetes per posar al congelador per quan hagi de fer lassanya o un rissoto, o una crema, o simplement per acompanyar la carn a la brasa... I en vaig reservar unes quantes per fer una truita de dos ous per a sopar. Estava deliciosa!
Per cert, si em voleu deixar alguna manera o recepta per fer les gírgoles estaré encantada, perquè se m'acaben les idees!
Us deixo alguna foto:
Quin goig de gírgoles! Jo les he fet alguna vegada amb rap i queda boníssim. Al meu blog hi tinc una recepta de rap amb carlets en què pots substituir els carlets per les gírgoles! A gaudir d'aquesta meravella!
ResponEliminaParecen flores.
ResponEliminaUn saludito
Quina sort tenir aquestes gírgoles tan maques.
ResponEliminaLes tinc que tastar en truita, jo sempre les he menjat a la planxa amb all i julivert.
Petons.
Madre con lo que me gustan las setas, y esa tortilla.
ResponEliminaRiquísimo.
Besets
Uau, menjar gírgoles de collita pròpia ha de ser tot un luxe!
ResponEliminaTinc uns alumnes de Batxillerat que van fer el seu treball de recerca sobre els bolets de cultiu, sobretot gírgoles, shitaques i xampinyons, je je je...
Una bona collita de gírgoles... tan bones com són!
ResponEliminaQuina pinta que fan aquestes gírgoles amb lo bones que estan, tinc una recepta al bloc arrebossades i amb pernil d’ànec que estan delicioses.
ResponEliminaMolts petons
Que buenas son las girgoles, en tortilla y como tú dices risotto.... aprovechalas bien.
ResponEliminabesoss guapaaaaa
Jo et recomano que les faigis al forn amb una mica de sal, oli i un polsim de pebre, queden bonisimes!!!!!
ResponElimina