dissabte, 7 de gener del 2012

Entrants del sopar de cap d'any 1

 Va ser una nit genial: vam riure, vam cantar, vam ballar, vam menjar... i vam fer un munt de fotos (ja us n'ensenyaré alguna). I el més important és que vam estar amb bona companyia, els amics.

Per començar el sopar, i mentre esperàvem que arribés tothom, vaig preparar el còctel (del post anterior) acompanyat d'unes piruletes: la piruleta de formatge (que aquesta vegada hi vaig posar olives) i la piruleta de formatge fresc amb codonyat arrebossada de nous i pernil salat.

Per fer l'arrebossat vaig posar al forn el pernil salat i després el vaig passar per la picadora. Les nous també les vaig passar per la picadora i ho vaig barrejar tot en un plat. Després vaig passar les piruletes de formatge fresc i codonyat per sobre. El sabor era espectacular, boníssimes!
Són unes receptes fàcils de menjar, que es poden menjar de peu, mentre et vas fent fotos i esperes a la gent i a una mà hi tens una copa de còctel. Genial!

6 comentaris:

  1. Xulisssims i molt vistosos aquests entrants!! apuntats queden!! petons

    ResponElimina
  2. Bon Any i bentornada! Aquests aperitius són boníssims i a més has comptat de quantes maneres es poden menjar : assegut, dempeus...

    ResponElimina
  3. Quand de temps!
    Uns aperitius excelents i la gelatina de vermout la vaig fer una vegade i queda molt bona.
    Petons.

    ResponElimina
  4. M'encanta la idea de posar olives a la piruleta de formatge, m'ho apunto! ;)

    ResponElimina
  5. Queda molt xula la piruleta de formatge amb les olives, me n'apunto la idea. jo alguna vegada hi havia posat espàrrecs, també queda molt "resultón" jejeje

    ResponElimina
  6. Unes piruletes per els grans de la casa, ummmmmmm
    Petons

    ResponElimina