dilluns, 28 de març del 2011

Presentació del meu blog

Hola a tothom, em dic Sílvia i he decidit crear aquest blog perquè l'estiu passat vaig començar a fer una mica d'hortet, amb col·laboració amb el meu home, i això ha fet que passés més hores a la cuina elaborant plats amb els productes de l'hort.
L'hort és molt petit, en un raconet de pati, déu fer uns 25 m2, però per a dues persones, a vegades, encara tinc excedents de collita. La cuina també és molt petita, però als baixos de casa hi tinc un congelador molt gran on hi poso tot el que vaig cuinant.
Us deixo algunes fotos dels espais de casa on passo més estones: l'hort i la cuina:


El meu objectiu amb aquest blog és doble:
- Per una banda mostrar com evoluciona el nostre hort, pas a pas, el que plantem, el que collim,... És un hort ecològic!! No en sé gaire jo d'aquests temes, però vaig provant, i amb els consells dels amics, de moment estic tenint molt bones collites.
- I per altra banda, mostrar algunes receptes que elaboro amb els ingredients de l'hort: conserves, tomàquets, espinacs... segons l'època de l'any.

4 comentaris:

  1. Felicitats per animar-te a crear un blog! T'aniré seguint a veure si n'aprenc una mica i planto o sembro algun producte, en testos al terrat.

    ResponElimina
  2. Encara n'he d'aprendre molt! Vaig una mica perduda. Però bé, poc a poc espero treure-li molt suc

    ResponElimina
  3. Ei Sílvia! Nosaltres també hem començat un hort ecològic "en serio" aquest any i de moment tenim una lluita ferotge contra els llimacs, que a la que badem un moment, s'ho cruspeixen tot! Si saps com fer-los fora, a part de posar-los trampes amb cervesa, ja m'ho diràs!

    ResponElimina
  4. Hola Silvia! fijate que yo también quiero poner un huerto en nuestro campo, tenemos olivos, almendros, una higuera y quiero plantar verduras, lo único es que estoy perdidísima! Me informaré y si necesito ayuda, te la pediré
    Saludos!
    María

    ResponElimina