dimecres, 30 de març de 2011

Els espinacs: fer-los

Abans de començar a elaborar qualsevol plat amb espinacs, aquests s'han de "fer". Per això, quan pujo els espinacs de l'hort, primer de tot els rento bé, sota el raig de l'aixeta, per tal que no quedi gens de terra. Després els poso en una paella / olla amb tapa i al foc (jo no hi poso gens d'aigua). Ells mateixos ja deixen anar suficient aigua perquè es posin a bullir. Hi poso sal i deixo que bullin uns 5 minuts. A la mateixa paella els tallo amb les tisores. Després els escorro i els apreto bé fins que deixen anar tota l'aigua. Aquest procés el vaig repetint tantes vegades com espinacs tinc.
Després tenim 2 opcions: posar-los en bossetes i al congelador per quan els necessitem (per fer truites,...), o bé començar a preparar algun plat!!! (Ja pensaré a veure quina recepta us proposo)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada