El frosting, hi ha també qui li diu icing, no sé si és ben bé el mateix, és el que s'utilitza per decorar el cupcake. Hi ha diferents tipus de frosting i diferents sabors, com per exemple el que es coneix com buttercream o white frosting, frosting de formatge, frosting de xocolata, de merengue, etc.
Avui us passo el frosting que jo he utilitzat en les meves cupcakes:
White frosting:
-100 gr mantega
- 300 gr sucre glass
- 2 culleradetes de vainilla (1 culleradeta de sucre vainillat + 1 culleradeta d'aigua)
- aigua al gust, segons l'espès o el clar que necessitem el frosting.
S'ajunten la mantega a temperatura ambient i la vainilla. Després s'afegeix el sucre glass en dues vegades.
També es pot afegir algun tipus de colorant per fer el frosting de colors.
Frosting de xocolata:
- 100 gr de margarina vegetal (em van dir que quedava millor que amb la mantega)
- 100 gr de xocolata en pols (jo utilitzo de la marca Valor)
- 2 culleradetes de vainilla líquida (o fer el mateix que a l'anterior).
- 300 gr sucre glass
- 1 culleradeta d'aigua (més o menys)
Es bat la margarina amb la vainilla i després s'afegeix la xocolata. Després s'afegeix el sucre glass. Per últim es posa aigua per aconseguir la consistència desitjada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada