dijous, 4 d’agost de 2011

Farcells d'albergínia

Segueixo provant receptes amb albergínia ja que a l'hort tinc un bon stock. Aquesta vegada he fet uns paquetets o farcellets d'albergínia farcits de gambes, patates i ou dur.
 Ingredients:
- 2 albergínies
- 2 patates
- unes quantes gambes pelades
- 1 ou
- una mica de sofregit (de tomàquet i ceba)
- sal, pebre, al gust

Preparació:
Tallar les albergínies en làmines fines. Coure les albergínies en una paella amb una mica d'oli.
Per fer el farcit es posa a bullir:
- l'ou fins que estigui dur
- les patates fins que estiguin tendres
- i les gambes fins que estan cuites.
Una vegada cuits tots els ingredients, es tallen a trossets. Després es posen en una paella i es barregen amb una mica de sofregit.
Finalment ja només cal muntar els farcells i a menjar!!

6 comentaris:

  1. Una recepta genial, i unes albergínies de luxe!

    ResponElimina
  2. Quina idea més bona, son perfectes per un aperitiu.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Silvia; Unes albergínies, sempre són benvingudes i fetes de tota mena... delicioses i... que vagi de gust Silvia¡¡ :-D

    ResponElimina
  4. Doncs hem sembla una combinació perfecta. Jo també donaré sortida al munt albergínies de l´hort del pare. Sembla que aquest any han sortit sanísimes y en quantitat. Petons i bona setmana.

    ResponElimina
  5. Tot i que no sóc molt amant de les albergínies em menjaria molt de gust aquests farcellets, tenen molt bona pinta!

    ResponElimina