divendres, 12 d’agost de 2011

Amanida amb tomàquets de Montserrat de l'hort

Aquesta recepta tan saludable la dedico a una amiga (i professora d'anglès meva), la Bebe, que està embarassada de 33 setmanes però durant aquestes últimes setmanes el metge  li ha dit que havia de fer molt repòs. Així, que per a que l'Aisac creixi ben sa li deixo aquesta recepta tan fresqueta: Tomàquets amb Philadelpia i tonyina.

Ingredients:
- Enciam
- Tomàquets de Montserrat (aquest és del meu hort)
- Formatge tipus Philadelpia
- Tonyina
- El que necessitem per amanir (oli, vinagre, sal...)

Preparació:
No cal explicar gaire cosa, ja que és un plat molt senzill. Jo vaig partir el tomàquet horitzontalment i vaig omplir els seus forats amb formatge Philadelpia. Per sobre hi vaig posar la llauna de tonyina. Vaig acompanyar-ho amb una mica d'enciam de l'hort.

Bé, que us vagi de gust el plat, que jo amb aquests supertomàquets que tinc segur que repetiexo!

6 comentaris:

  1. ooooOHH!!! fa temps que no menjo aquesta varietat de tomàquets i em vé molt de gust!! la barreja de philadelphia i tonyina m'agrada moltt! ooohh!! quin mono em fas venir!! petonsss

    ResponElimina
  2. Que bons que són els tomàquets a l'estiu i si en tens a l'hort encara millor! Jo en faig uns de semblants que a casa triomfen!

    ResponElimina
  3. Ais els tomàquets farcits... quina delícia! La Bebe segur que està molt contenta ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Silvia; Un dels millors tomàquets que es fan... que bons que són, els tomàquets de Montserrat, genials sense res -amb un regolí d'oli i sal- o amb un farciment com ho has fet tu, Silvia, de segur que a la teva amiga Bebe l'hi sentiràn d'alló tant i tant be.
    Aquí et deixo un enllaç, que l'any passat vaig fer sobre aquets tomàquets.

    http://menjadebacalla.blogspot.com/2010/08/amanida-de-tomaquets-de-montserrat-amb.html

    Salutacions Silvia¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  5. Un plat senzill però deliciós i molt sa. Aquest hort dóna bons fruits.
    Petons

    ResponElimina
  6. Ummmmmmmmmmmm seguro que deliciosos ademas de ser muy facil de hacer.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina