dimarts, 31 de maig del 2011

Sopar de Champions (primera part)

I va arribar el gran dia: dissabte 28 de maig. El món es paralitzava durant 90 minuts per veure el millor futbol del món.

A casa venien els amics a mirar el partit i vaig preparar una mica de soparet. Durant el partit tenia preparat dos bols: un de mojito i l'altre de caipiriña, amb gel picat i menta, uns vasos i unes palletes... I amb el cullerot ens en vam anar posant fins que ens vam beure totes dues botelles!

Quina alegria! Petards, cotxes tocant el clàxon, banderes, abraçades... i la pell de gallina! Encara no havíem paït la victòria que vam començar a sopar.

Us deixo el menú que vaig preparar:

Hi havia dues safates com aquesta amb els següents "montaditos":
- Montadito de ceba, carabassó i bacó: primer vaig poxar molt bé la ceba i el carabassó i després per sobre hi vaig afegir el bacó torradet.

- Montadito d'espinacs: els vaig fer amb all i julivert i per sobre hi vaig posar les panses i els pinyons que havia passat per la paella.

- Montadito de ceba caramelitzada i formatge de cabra: (mmm... el meu preferit) molt lentament vaig fer la ceba caramelitzada (amb una mica de sucre morè i unes gotes de vinagre de mòdena) i sobre hi vaig posar un tall de formatge de cabra.

- Montadito de samfaina: ja tenia feta la samfaina dels pebrots i albergínies de l'estiu, només em va caldre descongelar-la. Sobre hi vaig afegir unes gambetes passades per la paella amb una mica de pebre (també hi podeu afegir tonyina).

Aquestes dues safates les tenia preparades dins el forn i quan es va acabar el partit només em va caldre engegar-lo 10 minuts perquè els montaditos sortissin calents a la taula.


Aquesta safata és una delícia. És de ceràmica i ja té el forat per posar els ous durs. Jo vaig fer un mix d'ous farcits i de pebrots del piquillo farcits.
Els vaig farcir amb "bocadelia": Vaig picar mitja dotzena d'ous durs, 3 llaunes de tonyina, un pot d'olives i un paquet de surimi. Ho vaig barrejar amb una mica de maionesa i vaig farcir uns quants ous i pebrots.

9 comentaris:

  1. Això si que és un sopar un dia que no oblidarem mai... uns montaditos genials!!!!

    ResponElimina
  2. Un bon sopar de picoteo per després d'un bon partit, carregar les energies perdudes amb els nervis i la emoció.
    Els de ceba amb formatge estàn per llepar-se els dits un a un.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Els montaditos m'han encantat. Prenc nota per un dinar que estic preparant en plan buffet.
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  4. La propera fina em convides, eh! Els montaditos són de vici,

    ResponElimina
  5. Caram, i jo vaig menjar un trist entrepà! he de dir que era molt bo... però comparat amb tots aquests montaditos on vas a parar!
    Visca el Barça!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. En puc donar fe de que estava molt bo tot, ens vam possar les botes, Jaja, aviam quan torna a haver-hi partit. Fins aviat Silvia

    ResponElimina
  7. Ummmmmmmm todo y todooooooooooo se ve delicioso .
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  8. Entre el partidàs i aquests pica-pica, segur que va ser una vetllada que recordareu durant molt de temps!

    ResponElimina
  9. Quin sopar per anar picant més deliciós, segur que no varen quedar ni les engrunes
    Petons

    Sión-fem un mos (Google no em deixa entrar)

    ResponElimina