Aquest cap d'any el vam celebrar a casa nostra. Jo, que fa uns dies que no estic gaire bé de l'esquena, vaig decidir de fer uns entrants senzills, que no portessin massa feina, però que a la vegada fossin ben vistosos. I em sembla que ho vaig aconseguir: taula de formatges i patés.
Vaig utilitzar unes rajoles de pissarra com a safata. Amb etiquetes vaig posar el nom de tot el que hi havia. A més dels formatges i dels patés, vaig completar les safates amb pans variats (de cereals, torrades, bastonets...), amb raïm, nous i codonyat, i amb melmelades casolanes (de tomàquet, de pebrot i de carabassó).
Ens van sortir uns canapès boníssims!! i cadascú se'l feia com volia!!
Em sembla que repetiré sovint aquest plat, perquè va ser molt entretingut!!Bon any nou!!
Molt bona idea! te l'agafo per a un sopar amb amics.!!!
ResponEliminadoncs si es fantastica la idea!! m'ha agradat molt, cadascu com vulgui! petons
ResponEliminaUna selcció deliciosa, que com plementada amb els pans, les melmelades i els fruits secs segur que van ser una delícia!
ResponElimina