dijous, 3 de gener del 2013

Entrants de Cap d'Any

Aquest cap d'any el vam celebrar a casa nostra. Jo, que fa uns dies que no estic gaire bé de l'esquena, vaig decidir de fer uns entrants senzills, que no portessin massa feina, però que a la vegada fossin ben vistosos. I em sembla que ho vaig aconseguir: taula de formatges i patés.

Vaig utilitzar unes rajoles de pissarra com a safata. Amb etiquetes vaig posar el nom de tot el que hi havia. A més dels formatges i dels patés, vaig completar les safates amb pans variats (de cereals, torrades, bastonets...), amb raïm, nous i codonyat, i amb melmelades casolanes (de tomàquet, de pebrot i de carabassó).
Ens van sortir uns canapès boníssims!! i cadascú se'l feia com volia!!
 
  
  
Em sembla que repetiré sovint aquest plat, perquè va ser molt entretingut!!

Bon any nou!!

3 comentaris:

  1. Molt bona idea! te l'agafo per a un sopar amb amics.!!!

    ResponElimina
  2. doncs si es fantastica la idea!! m'ha agradat molt, cadascu com vulgui! petons

    ResponElimina
  3. Una selcció deliciosa, que com plementada amb els pans, les melmelades i els fruits secs segur que van ser una delícia!

    ResponElimina