Aquesta és la taula del sopar d'aniversari del meu home.
Us vaig ensenyant els platets que vaig fer:
Vaig fer 3 quiches:
- Una de carn: amb bacó, pernil dolç i xorís vermell picant (a més de la ceba poxada, nata i ous).
- Una de peix: amb sèpia, surimi i gambes (a més de la ceba, nata i ous).
- Una de verdures: amb ceba, carabassó, xampinyons (també hi vaig posar una mica de bacó).
Tomàquets de l'hort de casa amb formatge mozzarella
Pop a la gallega però presentat en forma de pinxo
4 tipus de canapès amb pa de motlle enrotllat:
- un de tomàquet i tonyina
- un de paté de ceba i melmelada o compota de poma
- un de sobrassada amb formatge
- un de formatge d'untar i pernil dolç
Vaig posar-hi formatge ratllat a sobre i un toc de gratinador al forn
Xampinyons farcits de ceba i carabassó amb un tall de llonganissa i bacó.
Primer ho vaig fer una mica a la paella i després al forn. Posar l'escuradents perquè s'aguanti bé.
El típic meló amb pernil
Després ja va venir el pastís, els cafès, els fruits secs i les pastetes, els gintònics... i la festa!!
A disfrutar dels bons moments!!
Ben dit, a disfrutar dels bons moments.
ResponEliminaSegur que ereu molts amb tanta teca bona.
Petons.
Una cena magnifica y irresistible y con todos los detalles perfectos
ResponEliminapeto
De règim no. D'aniversari sí. M'encanta! I amb tomàquets de l'hort i tot, que tenen una pinta...!!! Felicitats al teu marit!
ResponEliminaM'encanten els sopars de pica pica, per mi són la millor celebració de totes! Clar que quina feinada preparar tants platets... Però val la pena, oi? ;)
ResponEliminaque boo aquest sopar! com m'agraden els sopars a base d'aperitius!! disfruto com una nena vaja! petons
ResponElimina