dimarts, 14 de juny del 2011

Congost de Mont-Rebei

Aquesta no és una entrada horto-culinària, però m'ha agradat tant la sortida que vam fer diumenge al Congost de Mont-Rebei que voldria compartir-la.

Nosaltres vam començar la ruta des de La Masieta (a 7 km de Pont de Montanyana). Als pocs minuts caminant ja trobem el Pont Penjant. La primera vegada que el travesses fa una mica d'impressió perquè no para de moure's.

El sender ens porta pel marge esquerre del riu Noguera Ribargorçana i aviat comença el recorregut pel vertiginós pas excavat a la roca del Congost o Pas de Mont-Rebei. Hi ha miradors amb magnífiques vistes del pas.

A la part final del recorregut ens trobem la Cova Colomera, que per accedir-hi has de fer un fort pendent amb ajuda d'ancoratges i cadenes a les roques.

Després d'uns metres ja arribem a l'últim tram del Congost. Després les parets verticals s'obren i es pot continuar la ruta cap a la Masia de Carlets, l'ermita de la Pertusa i fins a Corçà (nosaltres això ja no ho vam fer, s'ha de deixar coses per altres dies).
Bé, espero que si no ho coneixeu us animeu a fer aquesta ruta perquè val molt la pena: passes un dia a la montanya, amb els amics, fas exercici... Què més es pot demanar?

4 comentaris:

  1. T'asseguro que aquesta ruta me l'apunto, les fotos són impressionants!

    ResponElimina
  2. ens encanten les excursions! així que gràcie sper la info!!! petonets guapa

    ResponElimina
  3. És una excursió molt maca, peró crec que em conformaré amb les teves fotos. No crec que sigui capaç d'atravessar aquest pont penjant. Sóc una mica cagueca!!
    Igualment és preciós!
    Un petó,
    Esther

    ResponElimina
  4. Me n´han parlat tant i tan bé del Congost que ara veient les teves fotos no tinc excusa per anar-hi.

    ResponElimina